Вхід
Зараз закритоГрафік роботи
Пн-Пт: 08:00-17:00
Сб-Нд: вихідний
Калькулятор

Як зробити замовлення або як замовити фотокнигу?


Наша компанія відома великим вибором матеріалів та декорування. Варіацій створення фотокниги її декор та колір доходить до 200.

Завдяки цьому, кожна людина, яка потрапляє до нас, знайде те, що їй сподобається. Ви можете спробувати пошукати, але більшого асортименту Ви не знайдете.

Так ось, щоб замовити фотокнигу у нас Вам потрібно розуміти, що Ви хочете. Ознайомитись з нашими виробами можна на сторінках:

Після чого перейти в калькулятор та обрати преміум або стандарт фотокнигу. Найголовніша їхня відмінність це різноманітність декорування (у преміум сегменті їх більше). Друк фото для преміум фотокниг можливий на фотопаперах шовк, мат та люстер в той час коли в стандарт фотокнизі можливий тільки люстер, Обкладинка в преміум фотокнизі складається з 3-ох частин (передня, задня та корінець), а також є можливість ексклюзивного тиснення корінця.

О компании

А тепер покроково для преміум фотокниги. Перший розділ замовлення - це Книжковий блок. Тут ми будемо обирати розмір фотокниги, кількість листів та все інше, що стосується блоку фотокниги.

О компании

1. Перший наш вибір припав на розмір, Ви обираєте формат фотокниги, який Вам подобається і потрібний. Тут варто звернути увагу на те, що в залежності від розміру фотокниги можуть змінюватись варіанти декорування обкладинки в розділі Обкладинка.

2. Наступний крок – це основа листа на пластику або без пластику. Тобто ваші фотографії будуть приклеяні одна до одної, або між ними буде пластиковий прошарок (1мм товщиною) для більшої міцності. Якщо Вам потірбно дійсно якісну фотокнигу – тоді обирайте пластик.

3. Тепер переходимо до кількості розворотів. Тут все просто, скільки Вам потрібно розворотів (сторінок) стільки і обираємо. На одному розворотів можна розмістити декілька фото (під час створення макетів).

4. В четвертому розділі тип паперу Вам потрібно обрати на якому фотопапері буде надруковано ваші фото. Люстер, мат або шовк. Також Ви можете замовити тестові фото на трьох різних паперах у нашого менеджера, а також Ви можете замовити друк на різних паперах (тестовий).

5. Коли Ви відкриваєте фотокнигу Ви одразу бачите або фото, або форзац, а вже наступна сторінка фото. Ось і п’ятий пунк вашого замовлення буде вибір кольору форзацу або його відсутність. Дизайнерський картон або оксамит можуть прикрасити вашу внутрішню сторону фотокниги.

6. Калька. Калька може бути в розвороті або з паспарту. Тобто коли Ви відкриваєте фотокнигу бачите форзац, або одразу розворот і поверх правої частини розвороту красива калька з орнаментом або текстом. Якщо Вибираєте паспарту, тоді Ви відкриваєте і буде калька поверх паспарту (з однією фотографією).

7. Кутики блоку (тобто весь блок ваших фото) можуть бути або прямі або круглі – це вже на ваш смак.

Ми закінчили роботу з блоком, тепер Вам потрібно обрати тип обкладинки та колір фотокниги (найцікавіше і найскладніше).

Другий розділ замовлення - це Обкладинка. Тут ми будемо обирати, яке декорування з пару десятків Вам обрати. Колір фотокниги та інші візуальні нюанси.

О компании

1. Тип обкладинки обираємо тип декорування фотокниги. На даний момент Ви можете обрати одну з дванадцяти типів фотокниг. Акрилова обкладинка (з індивідуальним фото або з готовим дизайном), Натуральна шкіра (так званий WesternBook на якому можна нанести тиснення або металевий шильд), Тиснення в поєднанні з металевим шильдом, Базова (пуста обкладинка, котру можна декорувати тисненням, гравіруванням або вишивкою), Ажурна (ажурний орнамент), Комбінована (з вашим індивідуальним фото), з металевим шильдом (круглий, квадратний, овальний, прямокутний), з фотовікном (індивідуальним фото посередині), з паспарту (класика), з картушем, з багетною рамкою або фото обкладинка.

В кожному з варіантів є багато нюансів та рішень, котрі ми використовуємо. Положення того чи іншого об’єкту на обкладинці і тд. Все це Ви маєте переглянути, щоб зробити ідеальну фотокнигу, котра буде зберігати ваші спогади та емоції багато років.

2. Матеріал і колір. А тут найцікавіше, колір вашої фотокниги. Ми пропонуємо понад 40 кольорів шкірзамінників, близько десятка преміум шкіри, текстилю або палітурної тканини. А також різні кольори натуральної шкіри. Потрібно обрати той варіант, що Вам подобається. Також їх можна комбінувати.

3. Хочете обкладинку преміум фотокниги тверду? Зробимо! Хочете обкладинку м’яку? Зробимо! В пункті тактильність обкладинки обирайте свій варіант.

4. Четвертим пунктом в обкладинці іде ексклюзивне тиснення корінця. На Ваш вибір 3 варіанти тиснення корінця Класичне, Лоза та Акант. Позамовчуванню тиснеться класичне тиснення. Тиснення корінця неможливе на преміям шкірах, текстилі та палітурній тканині.

Нижче Ви можете бачити розділ третій орнамент. Це якщо Ви хочете поєднати наприклад до металевого шильда добавити тиснення, або гравірування чи вишивку. Оберіть, той варіант, котрий Вам потрібен (якщо потрібен) і перегляньте варіанти орнаментів.

Так само і з 4 розділом нанесення надпису. Ми можемо написати на обкладинці фотокниги імена молодих, або дату їхнього чарівного дня. Потрібен індивідуальний надпис? Тоді Вам у цей розділ. Можливі типи нанесення надпису: гравірування, вишивка або тиснення.

І переходимо до п’ятого розділу нанесення логотипу фотографа. Тут Ви можете обрати варіант логотипу лазерне гравірування (це коли знімаємо лазером верхній шар шкіри), або металевий шильд. Пропонуємо різні розміри, кольори та варіанти розміщення. Будь-якому фотографу це буде корисно і цікаво.

Ми закінчили з фотокнигою. Тепер потрібно її упакувати в упаковку для фотокниги, щоб вона гарно, а саме головне надійно зберігалась від зовнішніх факторів таких як пил, волога та інше. Упаковку для фотокниги можна вибрати будь-яку, на сайті представлено 9 варіантів, як бюджетні так і дорожчі.

О компании

А якщо потрібно в чомусь віддати цифровий варіант фото то коробочки для дисків та флешок можете обрати вже у наступному розділі. Також декілька варіантів в різних кольорах, а головне можна підібрати в комплект до фотокниги.

О компании

Вибір компонентів замовлення готовий. Тепер потрібно натиснути перейти до завантаження зображень, щоб завантажити ваші розвороти. Звісно перед тим вони мають бути готові. Для цього потрібно скачати макети розворотів в .psd форматі з нашого сайту (це можна зробити на кожній сторінці фотокниг в вкладці шаблони), або на сторінці технічних шаблонів. (УВАГА! На цій сторінці Вам потрібно уважно ознайомитись з тим, як працювати та зберігати шаблони).Після скачування, відкриваєте їх в фотошопі та закидуєте туди фото, можна робити одне фото на весь розворот або декілька – це вже за вашим бажанням. Ця інформація корисна для професійних фотографів, або людей котрі володіють графічним редактором Photoshop.

Якщо у Вас немає знань у макетування розворотів фотокниги, не проблема! У нас є дизайнер, який зробить для Вас розвороти, Вам потрібно тільки віддати фото і отримаєте вже готову фотокнигу. Детальнішу інформацію можна отримати у нашого менеджера.

Також у нас є стаття, яка має Вам допомогти: Створення фотокниги за 5 кроків

Ви завантажуєте свої розвороти, заповнюєте всі поля про доставку та ін.. На вашу електронну пошту прийде лист, де буде вказано суму для оплати та інше.

Замовлення готово! Тепер оплачуєте та повідомляєте менеджера про оплату телефонним дзвінком або скидуєте підтвердження оплати на пошту, а тепер чекаєте 7 робочих днів, саме стільки ми виготовляємо вашу фотокнигу. Завдяки ручній роботі, все буде на найкращому рівні. Висока якість матеріалів та професіоналізм майстрів, котрі вже 15 років працюють в даній сфері подарують Вам продукт високої якості.

Якщо у Вас залишились запитання, тоді відповіді на них можна отримати у нашого менеджера, котрий з пн по пт з 8:00 до 17:00 радо поспілкується з Вами.

Надіємось стаття була корисна для Вас!

Успіхів Вам у створенні фотокниги :)

Новини

Готуємось до нового року! Графік роботи, останні замовлення 2023 року.
Докладніше

13.12.2023

Чорна П'ятниця 2023
Докладніше

24.11.2023

Підвищення цін на продукцію з 15.09.2023
Докладніше

31.08.2023