Вхід
Зараз відкритоГрафік роботи
Пн-Пт: 08:00-17:00
Сб-Нд: вихідний
Калькулятор

Зональності макету фотокниги


При підготовці макету фотокниги необхідно пам’ятати, що при виготовленні фотокниги проводиться технічна обрізка блоку. Зверніть увагу, що величина обрізки коливається від 2 до 5 мм і може бути нерівномірною з різних сторін. Зона можливої обрізки передбачає можливість обрізки, але не гарантує її.

Також може спостерігатися невеликий кут нахилу по лінії різу, оскільки у кожної машини є технічні допуски. Ми рекомендуємо не розміщувати в зоні фактичної похибки (більше ніж 15 мм від краю фотографії) ніяких інформаційних елементів, рамок і прикрас.

Макет ділиться на 3 зони:

Зона вильоту – це частина фотографії, яка підлягає обрізці (до 5 мм по периметру від краю фотографії). У цій зоні категорично забороняється розміщувати важливі елементи. Зверніть увагу, що обрізка коливається від 0 до 5 мм і може бути нерівномірною з різних боків (наприклад, одна сторона може бути обрізана на 4 мм, інша – на 3 мм).

Зона ризику – це частина фотографії, яка критично близька до зони обрізки (10 мм по периметру від краю фотографії). У цій зоні не рекомендується розміщувати рамки та інші важливі елементи.

Арт зона – це безпечна частина фотографії. Вона знаходиться на відстані більше, ніж 10 мм по периметру від краю фотографії.

Зональности макета

Новини

Готуємось до нового року! Графік роботи, останні замовлення 2023 року.
Докладніше

13.12.2023

Чорна П'ятниця 2023
Докладніше

24.11.2023

Підвищення цін на продукцію з 15.09.2023
Докладніше

31.08.2023