Вхід
Зараз відкритоГрафік роботи
Пн-Пт: 08:00-17:00
Сб-Нд: вихідний
Калькулятор

Макетування преміум фотокниг із калькою


Технічний опис використання шаблонів розворотів та кальки для фотокниг

Фотокнига з калькою в першому розвороті

Стартова сторінка з фото під калькою повинна верстатись у форматі *.psd на двох окремих шарах, з яких верхнім шаром буде нанесене на кальці зображення, а нижнім – змакетований перший розворот фотокниги. Калька для фотокниги, зробити самому

Ви повинні нанести напис або будь-яке графічне зображення в межах білого поля макету. Потрібно враховувати нанесені мітки та загальні технічні правила для макетування розворотів. Не розташовуйте графічне зображення на віддалі менше 2 см до краю сторінки. Для зручності користування нашим шаблоном, на слой «Розворот 1» розмістіть змакетований перший розворот, а на слої «Ваш текст на кальці» розмістіть графічне зображення або надпис. Зверніть увагу, що в готовому макеті слої не повинні бути об’єднані, а готовий текст потрібно перевести в растрове зображення (type – rasterize type layer) або додатково прикріпити і надіслати у векторному форматі в кривих.

Усі інші ( включно з першим розворотом) розвороти фотокниги ви макетуєте згідно наших технічних шаблонів і завантажуєте їх через калькулятор.

Калька для фотокниги, зробити самому

Фотокнига з калькою та паспарту в першому розвороті

Для макетування фотокниги з калькою та паспарту у стартовій сторінці Ви повинні скачати для першого розвороту спеціальний шаблон з визначеним місцем під фото у паспарту і, в подальшому, завантажувати перший розвороту у калькулятор, виконаний згідно цього шаблону. Калька для фотокниги, зробити самому

Калька для фотокниги, зробити самому

Зверніть увагу, що фото для паспарту Ви повинні розмістити в межах сірого квадрату з урахуванням того, що видима частина фото буде в межах рожевого квадрату. Усі решта розвороти ви макетуєте користуючись нашими класичними шаблонами для розворотів. Калька з нанесеним надписом або зображенням повинна верстатись у форматі *.psd на двох окремих шарах, з яких верхнім шаром буде нанесене на кальці зображення, а нижнім – слой з вікном паспарту. Не розташовуйте надписів чи зображень у слої «Калька» поверх сірого квадрату. Не розташовуйте графічне зображення на віддалі менше 2 см до краю сторінки.

Калька для фотокниги, зробити самому

Калька для фотокниги, зробити самому

Новини

Готуємось до нового року! Графік роботи, останні замовлення 2023 року.
Докладніше

13.12.2023

Чорна П'ятниця 2023
Докладніше

24.11.2023

Підвищення цін на продукцію з 15.09.2023
Докладніше

31.08.2023